ProPavaje este o firmă formată dintr-o echipă tânără de profesioniști cu o experiență de peste 15 ani în realizarea de pavaje din beton amprentat și beton superfinisat. Utilizăm numai produse de ultimă generație și dispunem de o mare varietate de matrițe și culori. Pentru că principalul nostru scop este satisfacția clienților noștri, garantăm pentru o execuție rapidă și de calitate a lucrărilor.

Un vechi proverb german spune: „Marfa bună se laudă singură” („Gute Ware lobt sich selbst”, autor necunoscut). În acest context, dorim să subliniem faptul că ceea ce ne recomandă pe noi nu sunt vorbele, ci faptele, acestea reflectându-se în lucrările de calitate din portofoliul nostru, pe care le puteți vedea la rubrica „Portofoliu„.

În tot ceea ce facem, ne ghidăm după următorul moto: „Este nevoie de 20 de ani sa-ți construiești o reputație și de cinci minute să ți-o pierzi. Dacă te gândești mereu la lucru acesta, o să faci lucrurile exact cum trebuie” („It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you’ll do things differently”, Warren Buffett, om de afaceri american, proprietarul companiei de investiții Berkshire Hathaway și unul din cei mai cunoscuți și valoroși investitori din lume).

Informații cu privire la câteva aspecte legate de serviciile oferite de ProPavaje, dar și cu privire la efectuarea pavajelor amprentate în general:

  • Autenticitatea pozelor şi textelor de pe acest site: Toate drepturile asupra textelor şi fotografiilor aparţin ProPavaje. Pozele reflectă o parte din lucrările efectuate de echipa ProPavaje atât pe teritoriul României, cât şi al Spaniei. Reproducerea totală sau parţială a textelor şi imaginilor este interzisă. În cazul în care vedeţi poze cu lucrările noastre pe alte site-uri, va rugăm să ne contactaţi. Mulţumim anticipat!
  • „Primeşti ceea ce plăteşti”: Preţul betonului amprentat se calculează pe metru pătrat şi este format  din două componente: partea fixă (preţul materialelor) şi marja de profit care la rândul ei depinde de suprafaţa lucrării, starea terenului şi deci implicit dificultatea preparării lui, dar şi de distanţa parcursă de echipa noastră până la destinaţie. Deoarece marja de profit este oricum foarte mică, un preţ aparent atrăgător este teoretic posibil numai prin modificarea primei componente a preţului. Acest lucru se traduce prin diminuarea cantității de material brut pe metru pătrat. Rezultatul este evident: lucrări de o mai proastă calitate şi implicit cu o durată mai scurtă de viaţă, acestea crăpând foarte repede.

Sfatul nostru: Ofertele cu preţ foarte mic pe metru pătrat sunt neserioase. Primiţi exact ceea ce plătiţi! Vrem să subliniem acest lucru pentru că echipa noastră a restaurat sau recondiţionat pavaje din beton amprentat, deşi acestea erau relativ noi. Costurile pentru client sunt în acest caz evident mult mai mari.

Trăim în vremuri în care cantitatea, din păcate, este mult mai importantă decât calitatea. Echipa ProPavaje se împotriveşte cu îndârjire acestui trend!