Vă stăm la dispoziție și în Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Horezu, Calimănești, Băile Olănești, Băile Govora, Bălcești,  Berbești, Brezoi, Băbeni, Ocnele Mari și împrejurimi cu o gamă completă de servicii în domeniul pavajelor folosind beton amprentat sau pavaje normale, precum și beton superfinisat pentru pavarea halelor industriale sau a garajelor. Pentru o ofertă nu ezitați să ne contactați.

De asemenea, vă oferim și servicii pentru întreținerea pavajelor.

Odată cu trecerea anilor orice pavaj, oricât de bine a fost realizat și întreținut, are nevoie de mici retușuri. ProPavaje vă stă la dispoziție cu servicii profesionale de consultanță pentru găsirea celei mai bune soluții pentru înfrumusețarea pavajului dumneavostră. Indiferent că este vorba de o simplă lăcuire în cazul betonului amprentat, sigilarea porilor sau a crăpăturilor fine, retrasarea bordurilor sau chiar indepărtarea totală a unui pavaj foarte deteriorat sau de tip vechi, nu ezitați să ne contactați folosind datele noastre de contact sau formularul de la secțiunea Contact.

Avantajele betonului amprentat

Printre avantajele pavajelor din beton amprentat în comparaţie cu pavajele tradiţionale (de exemplu pavele din beton sau piatră naturală precum şi pietriş) am menţiona:

  • Datorită gamei foarte mari de culori şi modele (cunoscute şi ca matrițe pentru amprentarea betonului), această tehnologie de pavare oferă posibilităţi nelimitate de personalizare.
  • Datorită formulei speciale de preparare a betonului amprentat, în compoziţia căruia intră substanţe cu proprietăți antifisurare şi substanţe care induc rezistenţa la îngheț şi dezgheţ (Punctul 3 la rubrica „Preparare şi aplicare”), betonul amprentat rezistă la orice fel de temperatură. Aceasta este una din explicaţiile pentru care acest tip de pavaj este întâlnit atât în ţări cu un climat blând, cât şi în ţări cu un climat foarte variabil, cum este cel din România. Pe de o parte în Marea Britanie de exemplu, iernile sunt foarte dure cu temperaturi care coboară adeseori mult sub zero grade în timp ce în Spania sau Italia, pe de cealaltă parte, vorbim de veri caniculare cu temperaturi ce depăşesc destul de des 40 grade Celsius.
  • Prin aplicarea răşinii acrilice (Punctul 10 la rubrica „Preparare şi aplicare”) pavajele din beton amprentat devin rezistente la umezeală, razele ultraviolete ale soarelui, dar şi la depunerea unor substanţe greu de îndepărtat cum ar fi uleiuri sau grăsimi fiindcă acestea nu sunt absorbite. Pavajul amprentat este cu alte cuvinte un tip de pavaj antipraf şi antiabsorbţie, foarte ușor de curăţit pentru că lacul protector previne intrarea murdăriei în profunzimea betonului.
  • Spre deosebire de pavajele din pavele, dale sau piatră naturală, în cazul betonului amprentat nu se mai pune problema spaţiilor între elemente, spaţii ce fac posibilă apariţia buruienilor sau a înfiltrării apei.
  • Nu se lasă în timp nici nu face valuri ca asfaltul.
  • Nu se împrăștie prin curte ca pietrișul.
  • Poate oferii aparenţa unor pavaje de lux cum ar fi cele din piatră măruntă, dar fără dezavantajele acestora (preţul, spaţii între ele etc.)

Puteti citi o prezentare completă a betonului amprentat aici.

Serviciile ProPavaje în tot judeţul Vâlcea

Gama completă de servicii Propavaje vă stă la dispoziţie în judetul Vâlcea şi împrejurimi. Pentru mai multe detalii, preţuri şi oferte nu ezitaţi să ne contactaţi folosind datele noastre de contact sau formularul de la secţiunea Contact.