În oraşul Sibiu, ce îmbină în arhitectura sa tradiţia şi modernitatea, nevoia de personalizare şi existenţa unei game variate de produse pentru construcţie şi finisare este ridicată. De aceea pentru pavarea zonelor publice sau private din oraşul Sibiu pavajul din beton amprentat reprezintă una dintre cele mai bune soluţii. Posiblitatea de a alege dintr-o paletă largă de culori şi modele de amprentare facilitează crearea unui pavaj din beton amprentat care se îmbină armonios cu arhitectura oraşului Sibiu şi totodată cu locuinţa dumneavoastră. Iar pe lângă aspectul estetic, betonul amprentat de calitate este şi foarte rezistent.

Câteva avantaje oferite de pavajele cu beton amprentat din punct de vedere al rezistenţei:

  • utilizarea fibrelor de polipropilenă împiedică apariţia fisurilor respectiv microfisurilor oferind o durabilitate mai mare în timp
  • este imposibilă apariţia vegetaţiei pe un pavaj cu beton amprentat întrucât lucrarea este un bloc monolitic din beton
  • utilizând pavajul cu beton amprentat nu există pericolul deformării sau scufundării întâlnit la pavarea cu asfalt, pietriş sau pavele

Pentru Sibiu, piatra trotuar, piatra iregulară, piatra cubică, duşumeaua de lemn sau cărămidă veche sunt doar câteva dintre modelele care s-ar potrivi aerului medieval al oraşului. Însă pentru cei care optează pentru un aspect modern, pavarea cu beton amprentat oferă nenumărate alte posibilităţi de finisare, inclusiv includerea mai multor modele de amprentare în aceeaşi lucrare. De asemenea pavajul cu beton amprentat poate fi utilizat şi de către numeroasele companii ce îşi desfăşoară activiatea în Sibiu şi împrejurul acestuia, existând posibilitatea includerii logo-ului companiei respective în lucrarea din beton amprentat.

Serviciile ProPavaje Sibiu

Gama completă de servicii Propavaje (pavaje normale din dale sau beton, pavaje din beton amprentat, precum şi beton superfinisat în cazul halelor industriale sau a garajelor) vă stă la dispoziţie în Sibiu, Mediaş şi împrejurimi. Pentru mai multe detalii, preţuri şi oferte nu ezitaţi să ne contactaţi folosind datele noastre de contact sau formularul de la secţiunea Contact.